Manja slova Veća slova RSS

Press centar
MFA.GOV.ME mail
EU4ME spot
Diplomarius
Uprava za dijasporu
Ljetnja skola

MVPEI

PDV i Carina


MVPEI

Najave

05.04.2016.

Najava: Info dan o Programu prekogrančne saradnje Interreg IPA Hrvatska- Bosna i Hercegovina- Crna Gora 2014-2020

Info dan na kojem će biti predstavljen Prvi poziv za dostavljanje predloga projekata u okviru Programa prekogranične saradnje Interreg IPA Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014-2020 biće održan u srijedu, 6. aprila 2016. u Podgorici

31.03.2016.

Najava: Konferencija za medije potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova i evropskih integracija Igora Lukšića

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić održaće u petak, 01. aprila konferenciju za medije.

24.03.2016.

Potpredsjednik Lukšić primiće novoimenovanog, izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Republike Vijetnama

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić sastaće se u petak, 25. marta 2016. godine, sa novoimenovanim, izvanrednim i opunomoćenim ambasadorom Republike Vijetnama u Crnoj Gori Tran Thanh Cong-om.

24.03.2016.

Najava: Potpredsjednik Lukšić na sastanku Nadzornog komiteta za praćenje implementacije Integrisanog programa saradnje Crne Gore i Ujedinjenih nacija za period 2010-2016.

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić učestvovaće u petak, 25. marta, na devetom sastanku Nadzornog komiteta za praćenje implementacije Integrisanog programa saradnje Crne Gore i Ujedinjenih nacija za period 2010-2016. Osim potpredsjednika Lukšića, na sastanku će učestvovati i Fiona Mekluni, stalna koordinatorka Sistema Ujedinjenih nacija u Crnoj Gori.

15.03.2016.

Potpredsjednik Vlade Igor Lukšić primiće izvršnog sekretara CTBTO Lasina Zerbu

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić primiće u srijedu, 16. marta 2016. godine u 14.30 sati u Vili „Gorica” gospodina Lasina Zerbu, izvršnog sekretara Organizacije Sveobuhvatnog ugovora za zabranu nuklearnog testiranja (CTBTO).

14.03.2016.

Najava: Potpredsjednik Vlade Igor Lukšić primiće ministarku za evropske integracije Albanije Kljajdu Đošu

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić primiće u utorak, 15.marta 2016. godine ministarku za evropske integracije Albanije, Kljajdu Đošu.

14.03.2016.

Prvi sastanak Zajedničkog odbora Crne Gore i Albanije u kontekstu pristupanja Evropskoj uniji

U Podgorici će 15. marta 2016. biti održan prvi sastanak Zajedničkog odbora za primjenu Sporazuma o saradnji između vlada Crne Gore i Albanije u kontekstu pristupanja Evropskoj uniji.

14.03.2016.

Najava: Info dan povodom obilježavanja Svjetskog dana zaštite potrošača

Povodom obilježavanja 15. marta – Svjetskog dana zaštite potrošača, Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija, Ministarstvo ekonomije, Uprava za inspekcijske poslove, Veterinarska uprava i potrošačka organizacija CEZAP organizuju Info dan posvećen zaštiti potrošačkih prava.

09.03.2016.

Najava: Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić u radnoj posjeti Beču

Na sastancima će biti razmotrena saradnja koju Crna Gora ostvaruje sa ovim organizacijama kroz podršku razvoju i implementaciji programa na nacionalnom nivou (posebno kroz integrisani program saradnje ''Djelujući kao jedan''), učešće Crne Gore u njihovom radu, ali i ukupno funkcionisanje i pozicija organizacija u širem sistemu Ujedinjenih nacija ili u odnosu na UN.

09.03.2016.

Najava: Press konferencija nakon sastanka Pododbora za pravdu, slobodu i bezbjednost

Nakon završetka šestog sastanka Pododbora za pravdu, slobodu i bezbjednost između Crne Gore i Evropske komisije, održaće se press konferencija na kojoj će biti sumirani zaključci sastanka.