Manja slova Veća slova RSS

Press centar
MFA.GOV.ME mail
EU4ME spot
Diplomarius
Uprava za dijasporu
Ljetnja skola

MVPEI

PDV i Carina


MVPEI

Najave

06.02.2014.

Najava: Konferencija za medije povodom održavanja prvog sastanka posebne radne grupe za reformu javne uprave

Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija organizuje u petak, 7. februara 2014. konferenciju za medije povodom završetka prvog sastanka Posebne radne grupe za reformu javne uprave između Crne Gore i Evropske komisije.

05.02.2014.

Najava : Prvi sastanak Posebne radne grupe za reformu javne uprave

U Podgorici će se 6-7. februara održati prvi sastanak Posebne radne grupe za reformu javne uprave, između Crne Gore i Evropske unije.

05.02.2014.

Najava: Konferencija za medije povodom održavanja Pododbora za pravdu, slobodu i bezbjednost

Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija organizuje u četvrtak, 6. februara 2014. konferenciju za medije povodom završetka četvrtog sastanka Pododbora za pravdu, slobodu i bezbjednost između Crne Gore i Evropske komisije.

03.02.2014.

Najava: Četvrti sastanak Pododbora za pravdu, slobodu i bezbjednost

U Podgorici će se 4-5. februara održati četvrti sastanak Pododbora za pravdu, slobodu i bezbjednost između Crne Gore i Evropske komisije. Sastanak će otvoriti državni sekretar za evropske integracije i glavni pregovarač ambasador Aleksandar Andrija Pejović i šef Odjeljenja za Crnu Goru u Generalnom direktoratu EK za proširenje Dirk Lange.

03.02.2014.

Najava: Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić primiće ministra za Evropu UK Dejvida Lidingtona

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić primiće, u ponedjeljak, 3. februara 2014. godine, ministra za Evropu u Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske Dejvida Lidingtona.

29.01.2014.

Info sesija u Baru

Povodom objavljivanja prvog Poziva za dostavljanje predloga projekata u okviru Programa prekogranične saradnje Crna Gora - Kosovo, finansiranog iz Instrumenta za pretpristupnu podršku Evropske unije, uz podršku Ministarstva vanjskih poslova i evropskih integracija Crne Gore i Ministarstva za lokalnu samoupravu Kosova, u četvrtak 30. januara 2014, biće organizovana Informativna sesija u Baru.

28.01.2014.

Najava: Potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić otvoriće Generalni konzulat Crne Gore u Minhenu

Potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić predvodiće delegaciju tokom zvanične posjete Minhenu od 28-30. januara, povodom svečanog otvaranja Generalnog konzulata Crne Gore u tom gradu.

20.01.2014.

Najava: Susret potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova i evropskih integracija Igora Lukšića sa Kristijanom Vigeninom, ministrom vanjskih poslova Republike Bugarske

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić primiće, u utorak 21. januara, Kristijana Vigenina, ministra vanjskih poslova Republike Bugarske.

24.12.2013.

Najava: Sjutra obilježavanje Godišnjice otvaranja i privremenog zatvaranja poglavlja 25. Nauka i istraživanje

Ministarstvo nauke i Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija, u saradnji sa Savjetom za naučnoistraživačku djelatnost i Think Tank projektom „Montenegro Future Forum“ sjutra, u srijedu 25. decembra, u zgradi Rektorata Crne Gore obilježiće Godišnjicu otvaranja i privremenog zatvaranja poglavlja 25. Nauka i istraživanje.

19.12.2013.

Najava: Okrugli sto o programu pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji 2014-2018- saradnjom do rezultata

Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija i NVO Evropski pokret u Crnoj Gori organizuju okrugli sto o programu pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji 2014-2018- saradnjom do rezultata.