Manja slova Veća slova RSS

Press centar
MFA.GOV.ME mail
EU4ME spot
Diplomarius
Uprava za dijasporu
Ljetnja skola

MVPEI

PDV i Carina


MVPEI

Najave

20.10.2014.

Najava: Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić govoriće na okruglom stolu „Program pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji 2014 - 2018 – rezultati i revizija“

Evropski pokret u Crnoj Gori, uz podršku Fondacije Friedrich Ebert i u saradnji sa Ministarstvom vanjskih poslova i evropskih integracija, organizuje okrugli sto povodom revizije Programa pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji za period 2014 – 2018.

20.10.2014.

Najava-ispravka: Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić primiće ambasadore Pakistana, Šri Lanke i Malezije

Susreti potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova i evropskih integracija Igora Lukšića sa ambasadorima Pakistana, Šri Lanke i Malezije, umjesto u kabinetu Ministarstva vanjskih poslova i evropskih integracija kako je ranije bilo predviđeno, održaće se u kabinetu potpredjsednika Vlade.

20.10.2014.

Ispravka najave

Susret potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova i evropskih integracija Igora Lukšića sa predsjednicom Narodne skupštine Republike Srbije, Majom Gojković koji je bio zakazan za danas u 14.00h, neće biti održan usled promjene programa.

17.10.2014.

Susret premijera Đukanovića i potpredsjednika Lukšića sa predsjednicom Skupštine Republike Srbije Majom Gojković

Predsjednik Vlade Milo Đukanović primiće u ponedjeljak, 20. oktobra 2014. godine, predsjednicu Narodne skupštine Republike Srbije Maju Gojković, koja će boraviti u službenoj posjeti Crnoj Gori. Razgovori će biti održani u Vili „Gorica” u 13.30 sati.

17.10.2014.

Susret crnogorskih zvaničnika sa poslanikom CDU/CSU u njemačkom parlamentu Peterom Bajerom

Predsjednik Vlade Milo Đukanović primiće u ponedjeljak, 20. oktobra 2014. godine, poslanika CDU/CSU u Parlamentu SR Njemačke Petera Bajera, koji će službeno posjetiti Crnu Goru. Razgovori će biti održani u kabinetu premijera Đukanovića u 14.00 sati.

17.10.2014.

Najava: Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić primiće ambasadore Pakistana, Šri Lanke i Malezije

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić primiće u ponedjeljak, 20. oktobra u 14.30 novoimenovanog, opunomoćenog i izvanrednog ambasadora Islamske Republike Pakistan, Iftekhara Aziza.

16.10.2014.

Najava: Montenegro Embassies Open House

Najava: Montenegro Embassies Open House

Montenegro Embassies Open House (MEOH) organizovan od strane Organizacije crnogorskih studenata u inostranstvu (OCSI/OMSA) u saradnji sa Ministarstvom vanjskih poslova i evropskih integracija organizuje od 17. do 20

14.10.2014.

Najava: Potpredsjednik Vlade i minitar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukčić na sastanku ministara odbrane država članica Američko-jadranske povelje A-5

U okviru Sveobuhvatnog regionalnog ministarskog sastanka (Comprehensive Regional Ministerial-CRM) sjutra, u srijedu 15. oktobra 2014. godine, održaće se sastanak ministara odbrane država članica Američko-jadranske povelje A-5, sa početkom u 9,30 sati u hotelu Splendid u Bečićima.

08.10.2014.

Najava: Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić boraviće u radnoj posjeti Kneževini Lihtenštajn

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić boraviće 9. oktobra u radnoj posjeti Kneževini Lihtenštajn na poziv ministarke vanjskih poslova, obrazovanja i kulture Lihtenštajna Aurelije Frik.

08.10.2014.

Najava: Brifing s novinarima povodom predstavljanja Izvještaja o napretku EK

Povodom predstavljanja Izvještaja Evropske komisije o napretku Crne Gore u 2014. godini, Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija, Kancelarija glavnog pregovarača i Fondacija Konrad Adenauer organizuju brifing sa predstavnicima medija radi boljeg i svestranijeg informisanja javnosti o toku procesa pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji.