Manja slova Veća slova RSS
MFA.GOV.ME mail
EU liflet
NATO liflet
EU4ME spot
Brošure o 33 pregovaračka poglavlja
Brošura Radne grupe za 26. poglavlje Obrazovanje i kultura
Na granici sa EU
Diplomarius
Uprava za dijasporu
Ljetnja skola

MVPEI

PDV i Carina

TAIEX

MVPEI

Otvorene ideje

Aktuelnosti

28.08.2014.

Potpredsjednik Vlade Igor Lukšić govorio na obrazovnom kampu za mlade u sklopu kampanje „SEBI ŽELIM:“ u okviru zajedničkog programa UN za osnaživanje mladih

Potpredsjednik Vlade Igor Lukšić govorio na obrazovnom kampu za mlade u sklopu kampanje „SEBI ŽELIM:“ u okviru zajedničkog programa UN za osnaživanje mladih

Više od 50 mladih ljudi iz 9 opština sa sjevera Crne Gore učestvovalo je u obrazovnom kampu koji je na Plavskom jezeru organizovan u sklopu kampanje “Sebi želim:” od 24. do 26. avgusta. Kampanja se sprovodi u okviru zajedničkog programa UN za osnaživanje mladih sa fokusom na sjever Crne Gore.

više...
27.08.2014.

Predsjednik Vlade Milo Đukanović učestvovaće u Berlinu na Konferenciji o Zapadnom Balkanu

Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović otputovaće sjutra u Berlin gdje će, na poziv kancelarke Angele Merkel, učestvovati na Konferenciji o Zapadnom Balkanu, koja se održava pod pokroviteljstvom Savezne Vlade Njemačke.

više...
22.08.2014.

Najava: Obrazovni kamp za mlade u okviru kampanje „Sebi želim“, Zajedničkog programa UN za osnaživanje mladih

Obrazovni ljetnji kamp za mlade sa sjevera Crne Gore biće održan u periodu 24.–26. avgust u okviru kampanje “Sebi želim:”, u organizaciji Sistema UN u Crnoj Gori, Ministarstva prosvjete, Uprave za mlade i sport i uz podršku kabineta potpredsjednika Vlade za evropske integracije Igora Lukšića. Organizaciju kampa podržale su i opština Berane i opština Pljevlja.

više...
22.08.2014.

Poziv na online konsultacije zainteresovane javnosti povodom postupka strateške procjene uticaja na životnu sredinu IPA programa prekogranične saradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014-2020.

U okviru programiranja Instrumenta pretpristupne podrške IPA II za period 2014-2020., Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija objavljuje javne konsultacije o prvoj fazi strateške procjene uticaja.

više...
22.08.2014.

Poziv na javne konsultacije zainteresovane javnosti povodom strateške procjene uticaja Jadransko-jonskog, Mediteranskog i Dunavskog programa na životnu sredinu

U okviru programiranja Instrumenta pretpristupne podrške IPA II za period 2014-2020., Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija objavljuje javne konsultacije o strateškoj procjeni uticaja Jadransko-jonskog, Mediteranskog i Dunavskog programa na životnu sredinu u skladu sa SEA direktivom (2001/42/EC).

više...