Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  

04.07.2014.

Sedma Crnogorska ljetnja škola za mlade diplomate „Gavro Vuković“

Sedma Crnogorska ljetnja škola za mlade diplomate „Gavro Vuković“

Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija, uz podršku Programa za razvoj kapaciteta (CDP), Kancelarije UNDP u Crnoj Gori i Ministarstva inostranih poslova Vlade Kraljevine Norveške, organizuje sedmu po redu Crnogorsku ljetnju školu za mlade diplomate „Gavro Vuković“. Škola će trajati od 6. do 11. jula 2014. godine. Polaznici će biti mlade diplomate iz trideset pet zemalja svijeta, a predavači istaknuti praktičari i teoretičari međunarodne politike.Evropske integracijeNATO

Misije

MFA.GOV.ME mail
EU liflet
NATO liflet
EU4ME spot
Brošure o 33 pregovaračka poglavlja
Brošura Radne grupe za 26. poglavlje Obrazovanje i kultura
Na granici sa EU
Diplomarius
Uprava za dijasporu
Ljetnja skola

MVPEI

PDV i Carina

TAIEX

MVPEI

Otvorene ideje

Aktuelnosti

30.07.2014.

Održana javna debata “Proces pregovora i osobe s invaliditetom”

Održana javna debata “Proces pregovora i osobe s invaliditetom”

Javna debata „Proces pregovora i osobe s invaliditetom”održana je danas u Podgorici, u organizaciji Ministarstva vanjskih poslova i evropskih integracija -Kancelarije glavnog pregovarača za voðenje pregovora o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji u saradnji sa Programom za razvoj kapaciteta.

više...
29.07.2014.

NAJAVA: Javna debata “Proces pregovora i osobe s invaliditetom”

Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija -Kancelarija glavnog pregovarača za vođenje pregovora o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji, u saradnji sa Programom za razvoj kapaciteta, organizuje javnu debatu „Proces pregovora i osobe s invaliditetom”.

više...
28.07.2014.

Potpredsjednik Lukšić razgovarao sa ministarkom vanjskih poslova Republike Italije Federikom Mogerini

Potpredsjednik Lukšić razgovarao sa ministarkom vanjskih poslova Republike Italije Federikom Mogerini

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić razgovarao je danas, 28. jula, sa ministarkom vanjskih poslova Republike Italije Federikom Mogerini, koja boravi u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori. Nakon razgovora, ministri Lukšić i Mogerini su potpisali Protokol između Vlade Crne Gore i Vlade Republike Italije o implementaciji Sporazuma između Republike Crne Gore i Evropske zajednice o readmisiji lica koja su bez dozvole boravka i dali izjave za javnost.

više...
28.07.2014.

Saopštenje MVPEI povodom reakcija na otvaranje konzulata u Sremskim Karlovcima

Shodno Zaključku Vlade Crne Gore od 6. marta 2014. godine, Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija je pristupilo realizaciji utvrđenih zaduženja na planu širenja postojeće mreže diplomatsko-konzularnih predstavništava Crne Gore u inostranstvu.

više...
27.07.2014.

Predsjednik Vlade Milo Đukanović i potpredsjednik Vlade Igor Lukšić primiće u ponedjeljak italijansku šeficu diplomatije Federiku Mogerini

Predsjednik Vlade Milo Đukanović i potpredsjednik Vlade za evropske integracije i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija dr Igor Lukšić primiće u ponedjeljak, 28. jula 2014. godine ministarku vanjskih poslova Republike Italije Federiku Mogerini.

više...